Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Organisatie wil overdekte ijsbaan op Bossche Parade tijdens winterevenement

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op woensdag 28 november 2018 om 14:10

Den Bosch - 28 november 2018 - De overdekte ijsbaan bood vorig jaar tijdens het evenement Bosch Winterparadijs veel uitkomst tegen de kou en regen. Het is onzeker of er een dak komt boven de ijsbaan die de gemeente er volgende maand laat aanleggen.

Marc Brink 22-11-18, 16:10 Laatste update: 16:22
Nicolette Kempers, voorzitter van de Stichting Ondernemersfonds Centrum ‘s-Hertogenbosch (SOCH), zei onlangs in de krant dat het fonds 30.000 euro besteedt aan het evenement. Zij vond het ‘heel belangrijk’ dat er een overdekt horecapaviljoen zou komen. Zo’n paviljoen blijft achterwege. ,,Dat is jammer. Maar we streven er nu met de gemeente naar om voor een redelijk bedrag de ijsbaan te laten overkappen. Verder leveren wij een bijdrage aan het podium en vooral aan marketing’’, aldus Kempers.

Advertentie
Zij vindt een podium ook van groot belang. Onlangs zei de gemeente dat zo’n 25 ‘groepen’ zich hebben gemeld om daar op te treden. In een advertentie meldde de gemeente afgelopen weekeinde dat er nog ‘volop ruimte’ is voor (podium)optredens en andere (zingevings) initiatieven. Donderdag zei de gemeente eind volgende week meer te zeggen over de aanbiedingen.

Zeker is dat Hans Tervoort op eerste en tweede kerstdag met Linda Pelders vanaf 15.00 tot 16.30 uur op de Parade een sing a long verzorgt met kerstliedjes. ,,Ik ben een soort eventmanager voor het evenement en zal ook op andere momenten het een en ander doen op de Parade. Zoiets in de sfeer van wie de beste oliebol kan bakken.’’

Pleinzaal
Tervoort zorgt op 15 december in de Pleinzaal van het Theater aan de Parade voor ‘laagdrempelig kerstvarieté’. Dat doet hij met Ronald Schenk (Kleinkeind) en Sjef Ipskamp (Koninklijke Harmonie ‘s-Hertogenbosch). Op het programma staan onder meer kerstliedjes, Kerstmissverkiezing, kerstquiz, ‘vele andere onzinnige kerstige zaken’ en gastoptredens van onder anderen Rianne Popelier en Maarten de Laat.

Tervoort verzorgde jarenlang een oudejaarconference in het Theater aan de Parade. ,,Dat doe ik nu niet meer. Maar het kan haast niet anders dat ik volgende maand toch terugblikken op het bijna afgelopen jaar’’, zegt Tervoort.

Bron: bd.nl

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch