Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Sfeer in de stad bij Winterparadijs

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op donderdag 22 november 2018 om 11:19

Den Bosch - 22 november 2018 - De Parade hult zich tussen zaterdag 8 december en zondag 6 januari in winterse sferen tijdens het winterevenement Bosch' Winterparadijs. De gemeente, ondernemers en andere partijen werken samen om het centrum van Den Bosch rond kerst in winterse sferen te brengen. Daarbij richt de organisatie niet alleen op vermaak en gezelligheid.

Het thema van het Bosch' Winterparadijs is 'Dankbaar, doen en dromen'. Volgens de gemeente is de decembermaand is een mooi moment om met elkaar terug te kijken, iets voor elkaar te betekenen en plannen te maken voor het volgende jaar. Op basis van deze zingevingsgedachte vult Den Bosch het programma en de activiteiten tijdens Bosch' Winterparadijs 2018 in.

Die invulling zit een gezellig ingerichte Parade niet in de weg. Daar komt een schaatsbaan, tubehelling, een nostalgische draaimolen en een podium voor optredens. Inmiddels hebben meer dan 25 verenigingen aangegeven bij te dragen aan het winterfestival, nieuwe initiatieven druppelen nog steeds binnen en zijn de komende weken ook welkom om zich te melden.

Bron: stadsbladdenbosch.nl

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch