Wij gebruiken cookies, bezoekt u onze website dan gaat u akkoord met deze cookies. OK

Serious Request 2018 zonder glazen huis

1/1

Geplaatst door Radio Atlantis op maandag 24 september 2018 om 11:08

Den Bosch - 24 september 2018 - Serious Request 2018 zal geen Glazen Huis hebben. Anders dan andere jaren gaan niet 3 dj’s in het glazen huis zitten, maar maken ze wandeltochten langs acties voor verschillende goede doelen.

Van 18 tot 24 december gaat de radiozender samen met het Rode Kruis de zogeheten 'Lifeline' lopen. 24 uur per dag lopen drie dj's langs verschillende acties die geld moeten opleveren voor goede doelen in het binnen en buitenland. De week eindigt in TivoliVredenburg in Utrecht, waar de Serious Request-actie in 2004 begon. Welke drie dj's dit zullen gaan doen, is nog niet bekend.

De drie goede doelen waar de zender dit jaar aandacht voor is zullen zijn: reanimeren in Nederland, bescherming tegen natuurgeweld en noodhulp bij oorlog en conflicten. Naast de verschillende acties die worden georganiseerd door luisteraars, wordt in TivoliVredenburg ook een festival georganiseerd waar luisteraars terechtkunnen voor optredens, workshops en lezingen. Zoals ieder jaar kunnen mensen nummers aanvragen in ruil voor een donatie.

           
Radio Atlantis
's-Hertogenbosch


KvK 62840525
Stichting Atlantis Lokaal

Media Den Bosch